Ingyenes könyvelési tanácsadás

Friss topikok

Keretprogram

2014.01.03. 18:36

szerző: LBZita

Akinek van már ügyfélkapuja, annak érdemes letölteni a legfrissebb ÁNYK-AbevJava keretprogramot, a legfrissebb

2.56 2013.12.18: http://nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvany_apeh/keretprogramok/abevjava_install.html

Érdemes 1-1 nyomtatvány elküldésénél leellenőrizni, hogy van e frissebb példány az oldalon, különben gyorsan kapunk hibajelzést.

Miután a keretprogramot letöltötte valaki, utána már szabad a vásár :-). Egy-két kivételtől eltekintve otthonról a kényelmes karosszékből is intézheti valaki saját magának vagy vállalkozásának ügyes-bajos dolgait. Ha valamit nem jól tölt ki, akkor a gép szinte azonnal hibaüzenetet küld, ha mégsem, akkor az ügyfélkapura érkezik meg a hibaüzenet, melyet érdemes minél hamarabb javítani.

NAV honlapjáról letölthető nyomtatványok: http://www.nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok

A keretprogrammal nemcsak ezeket a nyomtatványokat lehet kitölteni, hanem több önkormányzatét, egészségpénztári nyomtatványokat stb...

Magán jellegű könyvelési gondokkal vár mindenkit:Balori Hungary Kft könyvelőiroda lorincz68@citromail.hu

Címkék: tanácsadás ügyfélkapu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feherbot.blog.hu/api/trackback/id/tr885728794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása